Continental-klipper

CMN continental klipper er et bredt sortiment af klipper/afpudser til græs og grene, og den fås i forskellige modeller alt efter behov. Fælles for alle CMN continental klippere er den kraftige udførsel, alle med dobbelt skjold, som sikrer en høj stabilitet på maskinen. Alle CMN continental klippere er som standard forsynet med hammerslagler i forskellige størrelser og vægt alt efter model.


Model FR og FRB er to meget kraftige maskiner til rabat-klipning, men de kan også bruges som gren- og kvasknuser. Model FR knuser grene op til 10 cm i diameter og model FRB klipper og knuser dem op til 12 cm.


Model FRT er en kraftig klipper, der også kan anvendes til grenknusning ved grene op til 10-12 cm i diameter. Model FRT kan både bag- og frontmonteres på traktoren.

Kanttrimmeren er den nemme løsning, når der skal klippes rundt om skilte og kantafmærkningspæle eller omkring træer og buske. Kanttrimmeren fås som hydraulisk eller mekanisk trukket, og kan monteres på modellerne F, FR, FRB og FRT


Model TIP er et klippehoved til montering på eksempelvis en rendegraver. Klipperen trækkes hydraulisk fra køretøjets hydraulik. Maskinen er velegnet til klipning af alt slags græs samt buske og træer. Max grentykkelse er 4 cm i diameter. Klippeorganet på denne maskine er Y knive.


Model FL er beregnet til samme opgaver, kan kippes i alle vinkler inden for +90 – 60 grader og er derfor også velegnet til klipning af læhegn mv. Max grene op til 8 cm i diameter.


Ønsker du at vide mere om vores produkter inden for græs og grenklipning, så kontakt os for at få tilsendt yderligere materiale eller for en uforpligtende demonstration.